Hotelschool – Bakkerijschool – Slagerijschool

Hotelschool Aalst

Onze leerlingen van de Hotelschool heten u elke dinsdag, woensdag, donderdag- en vrijdagmiddag van harte welkom in ons didactisch restaurant Terlinden en op dinsdag- en vrijdagmiddag in ons didactisch restaurant Ledebaan (met uitzondering van de schoolvakanties).

Samen met gerenommeerde chefs en ervaren maîtres bereiden en verzorgen onze leerlingen hoogstaande culinaire gerechten.

Vanaf heden kan u uw familie, vrienden, kennissen of uzelf verrassen met onze culinaire cadeaubon!

Betalen via Bancontact is mogelijk in ons didactisch restaurant. Meer info vindt u in onze menu's onderaan deze pagina.

Bakkerij- en Slagerijschool

Leerlingen en leerkrachten van onze bakkerij- en slagerijschool heten u van harte welkom in onze didactische winkels. Breng een bezoek aan onze didactische winkels slagerij en bakkerij en proef onze heerlijke artisanaal bereide producten. Het aanbod in onze winkels hangt af van de praktijklessen, maar u kan bij ons ook steeds terecht voor vleesschotels en verjaardagstaarten (op bestelling).

Didactische winkel bakkerij
053 46 70 91Bakkerijschool
Didactische winkel slagerij
053 46 70 92slagerijschool
Didactische restaurant Terlinden
053 46 70 99 (dinsdag - vrijdag)eten drinken
Didactische restaurant Ledebaan
053 46 70 00Restaurant - Keuken (BSO) - TechniGO!
Openingsuren (behalve schoolvakanties)

Donderdag en vrijdag van 12u tot 16u30.

Openingsuren (behalve schoolvakanties)

Donderdag en vrijdag van 12u tot 16u30.

Openingsuren (behalve schoolvakanties)

Dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag.

Wij verwelkomen u om 12u.

Adres:
Oude Gentbaan 49
9300 Aalst

Donderdag- en vrijdagmiddag om 12.00 uur

Afhalen bestellingen tot 16u15 Afhalen bestellingen tot 16u15 Menu's Terlinden 2021-2022
Reserveren via deze link
Menu's Ledebaan 2021-2022