Update (12 maart) – CORONAVIRUS

12 mrt 2020

De nieuwe richtlijnen van de overheid in verband met het coronavirus, houden in dat scholen contacten met externen zo veel mogelijk beperken. Daarom werd in onze school het volgende beslist:

1. Op onze school vinden enkel nog reguliere lesactiviteiten plaats. Dit wil zeggen dat:

  • De 100-dagen viering van 20 maart van onze finaliteitsjaren wordt afgelast. Er wordt bekeken of de viering naar een later moment verplaatst kan worden.
  • Alle pedagogische excursies worden afgelast.
  • De projectdagen worden afgelast.
  • De GWP naar Valencia wordt afgelast. Indien de opportuniteit zich voordoet om deze op een later tijdstip door te laten gaan, wordt dit bekeken.
  • Alle stages worden afgelast en vervangen door lesdagen. Tot nader order worden de afgelaste stages niet ingehaald. Voor de leerlingen van het CLW of Duaal wachten we op richtlijnen vanuit het departement om na te gaan of de tewerkstelling vervangen wordt door lesdagen.
  • De partiële examens worden niet in groep afgelegd. Indien nodig kan je het examen tijdens de eigen lesuren inrichten.

2. De opendeurdag wordt afgelast en zal dit schooljaar niet meer plaatsvinden. Er zullen op een later tijdstip inschrijvingsmomenten voorzien worden.

3. Inschrijvingen voor het schooljaar 2020-2021 worden uitgesteld. Personen die zich aanmelden worden op een aanmeldingsregister geplaatst en na de paasvakantie gecontacteerd om een afspraak te maken.

4. De klantendienst haarzorg en schoonheidszorg wordt afgelast. Ook in restaurant Ledebaan worden geen externen toegelaten. In de winkels bakkerij en slagerij laten we maximaal 3 personen toe.

Alle ouders krijgen hierover een brief. Bij vragen hierover kan u telefonisch contact opnemen met de school..