Make-up wedstrijd georganiseerd door Atheneum Lier

07 mei 2018

Op maandag 07/05 hebben de leerlingen van 6 schoonheidsverzorging en 7 esthetische lichaamsverzorging deelgenomen aan de make-up wedstrijd in Atheneum Lier voor de categorieën fantasiemake-up, facepainting en bodypainting. We hebben daar zowel een eerste, tweede en derde plaats behaald.

We zijn als afdeling en als school heel trots op de resultaten die onze leerlingen neergezet hebben.  De leerkrachten proberen onze leerlingen zo goed mogelijk te begeleiden en bij te sturen voor deze wedstrijd, maar uiteindelijk hebben de leerlingen zelf wel de vrijheid en de keuze om een eigen ontwerp te creëren. Al onze leerlingen die deelgenomen hebben verdienen dan ook een dikke pluim want het waren stuk voor stuk prachtcreaties.

Behaalde prijzen TechniGO!

Foto Resultaat Namen leerlingen Begeleidende tekst bij make-up
0003.jpg Tweede plaats in de categorie fantasiemake-up Model: De Backer Charlotte uit 5 schoonheidsverzorging

Werkster: Bauwens Rune uit 6 schoonheidsverzorging

Geen hart heeft ooit geleden door het volgen van een droom, want elke seconde van die zoektocht is een seconde in contact met God en de eeuwigheid. Niemand kan vluchten voor zijn hart. Daarom is het noodzakelijk om te luisteren naar je hart.
0006.jpg Derde plaats in de categorie facepainting Model: Lise Gilaude uit 5 schoonheidsverzorging

Werkster: Shari De Rop uit 7 esthetische lichaamsverzorging

Als jonge mensen komen we de realiteit tegen van het werkelijke leven, we zijn gestart als kleine onderdanige welpjes nu worden er levenslessen gemaakt en komen we er sterker door dan ooit te voren.
0009.jpg EERSTE PLAATS in de categorie face painting Model: Anke Ten Hartog uit 3 haarzorg

Werkster: Tatiana Ranwez uit 7 esthetische lichaamsverzorging

Iedereen op deze aarde draagt een masker om erbij te horen, maar wat als iemand dat masker afzet? Als iemand zijn ziel bloot legt ? Hoe ziet een persoon er dan echt uit